Europese Bureaucraten, veelvraten en dictaten!

Ons land staat elke dag vol met file’s en er is geen woning te krijgen maar Brussel wil nu open grenzen voor Bulgaren en Roemenen.  En gezien de grote verschillen in sociale stelsels tussen die landen en Nederland zullen er flink wat deze kant op komen.

De EU ambtenaren geven zichzelf intussen een riante loonsverhoging bovenop de met goud omrande regelingen die ze al hebben.

Een topdelegatie van 4 ministers uit Nederland krijgen van Brussel geen ruimte om het stikstofprobleem aan te pakken, want de ministers van Nederland hebben schijnbaar helemaal niets meer te zeggen over Nederland en dus moeten we fors betalen en de Hollandse boeren moeten vrezen voor hun bestaan

 We kunnen de migratiecrisis niet aanpakken vanwege de regels uit Brussel, wij zijn het dichtstbevolkte land van de EU, er is geen woning te krijgen maar Brussel ziet dat probleem niet en de grenzen moeten dus wagenwijd open blijven staan en wij mogen er niets tegen doen.

 Brussel besluit steeds opnieuw noodfondsen en steunpakketten op te tuigen om arme zuidelijke landen overeind te houden en wij moeten steeds langer doorwerken en meer belastingen betalen want Nederland moet fors meebetalen en dat geld moet ergens vandaan komen.

Verder wil de Eu wil onze hypotheekrenteaftrek bemoeien, ze willen geen openheid van zaken geven omtrent de vaccinatiedeal met Pfizer en ga zo maar door.

Referenda worden structureel genegeerd door de Europese elite en de EU bestaat uit bevriende lidstaten maar als je niet doet wat Brussel zegt volgen er standaard dreigementen en sancties.

Doorgeslagen bemoeizucht en regelzucht door overbetaalde en volgevreten Europese politici en ambtenaren die vooral bezig zijn hun eigen baantje veilig te stellen.

 Hoe zou het toch komen dat de EU niet zo populair is?

Delen als het je wat kan schelen
     
    
Dit bericht is geplaatst in Actueel met de tags , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.