Judaskus voor arme Fransie Timmermans…

Die arme Frans Timmermans, hij was er zo zeker van dat hij het zou worden, de nieuwe leider van het grote Europese rijk. Frans Timmermans heeft zich jarenlang laten kussen en betasten door Jean Claude Juncker in de hoop zijn opvolger te mogen worden. Maar nee, Juncker liet hem vallen en sprak zijn voorkeur uit voor een Duitse kandidaat.

Jean Claude had vroeg in de ochtend een paar borreltjes gedronken en besloten Manfred Weber te steunen. De zelfverzekerde Frans zal zich enorm verraden hebben gevoeld. Frans is jarenlang bepotelt door een alcoholist en krijgt als dank een Judaskus!

De zelfverzekerdheid waarmee Frans de buit al binnen dacht te hebben is omgeslagen in puur verdriet, Hij heeft zich half laten aanranden door Jean Claude, hij heeft kiezers genegeerd, tegenstanders uitgelachen en nu krijgt Frans het voorzitterschap van de Europese commissie niet!

Volgens de Telegraaf is het goud hem door de vingers geglipt maar het gaat nou eenmaal om de bevolking en niet om Frans. En goud voor Frans had voor de Nederlandse bevolking niet goed geweest. Want Frans wil meer meer meer EU en meer vluchtelingen en Europese belastingen en een Europees leger en dat uiteraard zonder overleg met de bevolking!

Want Frans is dol op macht en het goede leven maar Frans heeft een bloedhekel aan democratie. En laten het nou net de landen zijn die volgens Frans slecht omgaan met de rechtstaat en democratie die niet op Frans gestemd hebben, de Oostblok landen…Want vanuit je ivoren toren altijd met een moreel verheven beschuldigend vingertje wijzen daar zijn mensen op een gegeven moment een keer klaar mee, en dat moment was dus nu!

En de nieuwe voorzitter wil vast ook meer EU en meer vluchtelingen en een EU leger maar alles is beter dan verraden worden door een Nederlander die het volk negeert.

Jammer Frans!

Delen als het je wat kan schelen
     
    
Dit bericht is geplaatst in Actueel met de tags , , , , , , . Bookmark de permalink.

5 reacties op Judaskus voor arme Fransie Timmermans…

 1. Pingback: Judaskus voor arme Fransie Timmermans… | E.J. Bron

 2. Wauso schreef:

  Geen probleem voor ‘us frenske’!
  Hij kan op de wallen de hoer uithangen. Deskundigheid en een open kont heeft hij al !

 3. Ruud Beijer schreef:

  Gelukkig is die nsber het niet geworden.

 4. Rony Stokart I-58038 Toskana schreef:

  Rechtstaat moet met 2x s geschreven worden: rechtsstaat. Eerst fatsoenlijk nederlands leren en dan pas flauwe opstelletjes schrijven aub.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.