Alles ontkennende rare linkse mensjes

Alle lieve linkse mensjes hoopten dat Hillary Clinton de verkiezingen zou winnen, want het werd tijd voor een vrouw als president… Maar nu Marine Le Pen in Frankrijk goed scoort hopen al die linkse mensjes opeens toch weer dat een man wint. Het lijkt wel of die linkse mensjes het af en toe zelf niet meer weten.

Ze hebben waarschijnlijk hun kop zo vaak in het zand gestoken dat er ergens een hersenbeschadiging is opgetreden, een zuurstof tekort ofzo…En dat is op zich niet zo vreemd want de kop moet steeds vaker in het zand gestoken worden als je bepaalde zaken niet wilt zien.

Een moslimterrorist pleegt een aanslag en de kop gaat in het zand, want het heeft niets met de islam te maken. Integratieproblemen met Nederturken kop in het zand, want het gaat slecht om een kleine groep! Bedreigingen en aanrandingen in een zwembad, kop in het zand want het personeel wat die informatie naar buiten brengt liegt! Een NEE stem tegen iets wat de EU betreft en daar gaat het koppie weer, want alleen domme mensen stemmen nee en die begrijpen niet waar het over gaat! Wilder en FVD winnen samen 7 zetels en de linkse mensjes vallen weer op de knieën en douwen het koppie weer in het zand, want het populisme is verslagen.

Die rare mensjes moeten intussen bijna vijf keer per dag op de knietjes vallen en het koppie in het zand steken om de waarheid niet te zien, grappig detail is wel dat ze daarmee intussen lijken op een andere bevolkingsgroep die ook 5 keer per dag die houding aanneemt, zou dat toeval wezen?

 

Delen als het je wat kan schelen
     
    
Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.