Asielzoekers en ruggengraatloze politici.

eprs-aag-548973-european-asylum-support-office

Asielzoekers, volle boten komen aan op de stranden van Europa. Sommige boten wat minder vol omdat de Christenhonden onderweg overboord zijn gezet door de voornamelijk islamitische passagiers. Na aankomst nemen deze zielige en berooide mensen met hun mooie smartphone een selfie voor het thuisfront en daarna beginnen er meteen een aantal te schreeuwen dat ze recht hebben op een verblijf.

In de plaatsen waar ze aankomen kan het lang duren voor ze geregistreerd zijn en dan kan je meteen zien wat voor vlees je in de kuip hebt. Veel agressie en geschreeuw, terwijl ze in het begeerde en veilige Europa zijn. Dan zijn die paar uurtjes wachten toch geen probleem zou je denken, maar daar denken deze immens dankbare mensen anders over.

Daarna waaieren ze uit over Europa en ook Nederland ontkomt niet aan deze dankbare en geduldige asielzoekers. Momenteel komen er 1700 asielzoekers per week, ja per week!!!, het land binnen. Dat zijn er ongeveer 7000 per maand, dus 84000 per jaar. Dus in twee jaar tijd een stad als Breda erbij.

Daar komt nog bij dat het heel erg veel mannen zijn die hier komen, jonge mannen. Mannen met vaak een gezin in het thuisland en als die mannen uiteindelijk mogen blijven dan hebben ze recht op gezinshereniging. Dus het aantal asielzoekers vermenigvuldigen maal drie is dan een vrij reƫle schatting. De nieuwkomers hebben woonruimte nodig en verzorging want ze hebben een andere cultuur, spreken de taal niet, dus heel snel een baan vinden gaat niet lukken.

Je hoeft natuurlijk geen Einstein te wezen om te beseffen dat dit uiteindelijk helemaal fout gaat. Wat je wel moet zijn is een politicus met karakter, ruggengraat en ballen, en dat zijn nou precies de eigenschappen die Europese politici missen. Eerst nog een onderzoekje, nog even alles in kaart brengen, even vergaderen om vervolgens te concluderen dat er over enkele maanden wel weer naar gekeken gaat worden. Het is een beetje wrange conclusie, maar ik zou willen dat onze politici het karakter en het doorzettingsvermogen van de gemiddelde vluchteling zouden hebben.

Delen als het je wat kan schelen
     
    
Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.