Burgemeesterspost als afvalbak.

Het lijkt steeds gekker te worden. In Arnhem zoeken ze een nieuwe burgemeester en er zijn 21 mensen die op deze functie solliciteren. Na langdurig beraad tussen de (traditionele) partijen kwamen ze met een verrassende keuze. Ze kozen namelijk voor Ahmed Marcouch! Als dat gezien wordt als de beste keuze dan ben je toch zeer benieuwd naar die andere 20 kandidaten. Die moeten dan wel echt verschrikkelijk slecht zijn geweest.

 Ik neem aan dat er ook een gesprek heeft plaatsgevonden met de heer Marcouch en ik vraag mij af hoe dat dan gaat.

Want daar moet uit naar voren gekomen zijn dat hij niet in Arnhem is geboren, niet in Arnhem is getogen, niet eens uit de buurt komt dus werkelijk helemaal niets met Arnhem heeft!! Het lijkt logisch, en zou eigenlijk een vereiste moeten zijn dat een burgervader uit de regio komt en op de hoogte is van de plaatselijke aangelegenheden.

Ook vreemd is het natuurlijk dat de PVDA maar 6% van de stemmen heeft gekregen tijdens de laatste verkiezingen dus schijnbaar zijn ze niet zo gek meer op de PVDA daar in Arnhem.

Ik neem aan dat ze ook wel even zijn gedoken in het verleden van de heer Marcouch, en dan kom je achter de volgende zaken:

Hij heeft een dubbel paspoort, hij is voorstander van hoofddoekjes bij de politie, hij heeft begrip voor mannen die vrouwen geen hand willen geven, hij wil koranlessen op openbare basisscholen en had ooit het plan voor een islamitisch stadsdeel en hij heeft ooit subsidie aangevraagd om een radicale imam hier naar toe te halen voor een preek.…

Waarschijnlijk vonden ze dit allemaal pluspunten en waren ze zeer onder de indruk over zijn voortvarende manier waarop hij islamisering wil invoeren. In Arnhem zochten ze dus schijnbaar een kandidaat zonder enige binding met de regio die onze open vrije samenleving wil islamiseren. Als ze dat zochten hebben ze inderdaad een topkandidaat te pakken.

Ik snap wel dat de politiek partijen geen gekozen burgemeester willen omdat het dan uitgesloten zou zijn dat deze man burgemeester zou zijn geworden.

 Maar het is pijnlijk duidelijk aan het worden dat het ambt van burgemeester een soort afvalbak aan het worden is. Overbodige politici, liegende politici, graaiende politici komen steeds weer bovendrijven om deze functie te vervullen. Het gaat totaal niet meer om kwaliteiten maar alleen nog om de vraag welke politieke partij er aan de beurt is om de burgervader te leveren.

 

 

Delen als het je wat kan schelen
     
    
Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

5 reacties op Burgemeesterspost als afvalbak.

 1. ronald en cher schreef:

  Een marokkaanse burgemeester met een dubbel paspoort ! Die de hele stad Arnhem niet eens kent ! Die hoofddoekjes bij de politie wil ! Die vrouwen geen hand wil geven ! Die Koran lessen wil geven op de scholen ! En die radicale imam’s hierheen wil halen ! Ik schaam me dat ik een Nederlander ben , dit land is zieker dan ziek !

 2. rs schreef:

  Hij zal toch naar of dichtbij Arnhem moeten gaan wonen ? Of geldt dat niet voor mossels???

  Ja, die andere 20 waren misschien wel veel veel slechter…………..Ongelooflijk……..

 3. tippelaar schreef:

  Binnen het duistere overheidscircuit waar de baantjes worden verdeeld en binnen het ambtelijk apparaat tot in de top, heerst nog steeds de macht van de pvda. Het klootjesvolk mag dan wel niet meer op de pvda gestemd hebben maar daar trekken de pvda.voormannen zich niets van aan. Ze gaan gewoon door met hetgeen ze altijd al deden, het manipuleren van ambtenaren en politici en het onder druk zetten van andersdenkenden en het dreigen met maatregelen tegen bijvoorbeeld, ambtenaren. Binnen de politiek van de pvda is alles geoorloofd op voorwaarde dat het in het geniep gebeurt en geheim blijft Zo moet ook de gemeenteraad van Arnhem onder druk gezet zijn en gemanipuleerd om Markouch te kiezen. Ik kan mij niet voorstellen dat dit een vrije keuze is geweest.

 4. Flo schreef:

  Links geeft de macht niet af,democratie telt voor die lui alleen als ze het zo uitkomt,een schande ,we worden in de zeik genomen,en maar door een handjevol imbecielen,en iedereen loopt er als schapen achteraan .

 5. wouteenhoorn schreef:

  Wanneer gaan we eens nadenken over de benoeming van een burgemeester.
  Bijna al die paljassen van de nog huidige regering hebben hun mond vol over meer macht aan de bevolking Nou de oplossing is heel eenvoudig Bij de gemeenteraadsverkiezingen gewoon de grootste partij de be burgemeester laten leveren. Dat lijkt me democratie maar die huidige nog aan de macht zijnde politieke kleuterfiguren zijn niet zo bijdehand en rotzooien maar wat in de hoop op benoeming van henzelf of een collega. En dat duurt zo al jaren. En het vl kijkt alleen maar toe. Wordt nou eens wakker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.