Charlie Hebdo schaamt ballen uit zijn broek!

charlie-hebdo1 Arme Charlie Hebdo, eerst slachtoffer van een gruwelijke aanslag en nu al enkele dagen slachtoffer van vele hypocriete mensen. Iedereen roept opeens “Je suis Charlie” (ik ben Charlie) en dat terwijl de politici die dat zeggen en de kranten die dat afdrukken helemaal niets hebben van Charlie-gedrag.

Er zijn bijna geen Charlies meer, daarom was Charlie bijzonder.

Schaamteloos zeggen “je suis Charlie” maar vervolgens het woord moslim niet in de mond durven te nemen, of als krant geen pittige Mohammed cartoon durven te plaatsen getuigd niet van Charlie gedrag.  En dat hoeft uiteraard ook niet maar zeg dan ook niet dat je Charlie bent! Want Charlie zou los gaan en de grenzen opzoeken met gewaagde cartoons, en de hele situatie met een flinke dosis satire op de hak nemen.

Charlie zou zich gezien de huidige hypocrisie de ballen uit zijn broek schamen.

In plaats van te zeggen “ik ben Charlie” zouden deze mensen en kranten moeten zeggen “ik zou als Charlie willen zijn”. Maar mensen hebben schijnbaar enorm de behoefte om politici, programmamakers, cartoonisten die staan voor het vrije woord eerst te verketteren en in de rechts-extremistische hoek te plaatsen en als ze dan vanwege het vrije woord vermoord worden staat iedereen krokodillentranen te huilen vanwege de helden die vermoord zijn.

Misschien moet de angst worden afgeschud en moeten die strijders van het vrije woord wat meer steun krijgen gedurende hun leven! Wat minder politieke correctheid en wat meer “Ik ben Charlie”!!!

Delen als het je wat kan schelen
     
    
Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Eén reactie op Charlie Hebdo schaamt ballen uit zijn broek!

  1. bob clabou schreef:

    En toch komt er een dag dat alle schurken vertrekken en we weer VRIJ zijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.