D66 is volstrekt inhoudsloos!

D66 is Inhoudsloos, volstrekt inhoudsloos.. De club van Pechtold dankt zijn bestaan alleen nog maar aan het afzeiken van andere partijen. En bij verkiezingen is het altijd de roep om meer EU en dat is vanuit D66 gezien wel logisch want als je geen inhoud hebt dan is het makkelijker als de EU alles beslist…

Ze hadden tot voor kort nog wel een beetje inhoud maar ook dat laatste beetje hebben ze verkwanselt, het referendum afgeserveerd en nu moet er censuur komen zodat niet iedereen kan gaan twitteren dat ze inhoudsloos zijn…

De heer Pechtold neemt iedereen de maat maar is niet in staat tot enige zelfreflectie. Hij krijgt een appartement van een Canadees diplomaat maar daar mag niemand over zeuren, want dat is privé! Als Wilders of Baudet een dagje Efteling zouden krijgen dan zou de wereld te klein zijn en zou Pechtold moord en brand schreeuwen…maar een appartementje is privé!

Pechtold stond altijd vooraan als er een lid van het kabinet ergens mee de fout in ging, want het was allemaal verschrikkelijk wat er gebeurde ! Maar nu hij zelf in het kabinet zit is hij verworden tot een goedprater van kabinetsfouten, Halbe Zijlstra kon wat hem betreft gewoon blijven want….tsja macht he… en dat heerlijke pluche.

En nu met gemeenteraadsverkiezingen heeft hij opeens een obsessie voor het Forum voor Democratie, alles wat ze zeggen is eng, hij sluit samenwerking uit, hij sluit samenwerking met Leefbaar Rotterdam uit want die werken samen met het FVD, dus ook eng, en ook eventuele samenwerking met de Lijst Smolders in Tilburg sluit D66 uit, want ook die hebben contact met FvD. Het algemeen maatschappelijk belang moet wijken voor de rare grillen van Pechtold. D66 werkt al jaren prima samen met Leefbaar Rotterdam en een goede samenwerking is prima voor de Rotterdammers, maar de gefrustreerde Pechtold wil daar dus vanaf en dat maakt pijnlijk duidelijk dat hij er niet voor het volk zit…hij zit er louter en alleen voor Alexander Pechtold!

Ook schreeuwt hij moord en brand over vermeende uitspraken van FVD kandidaatsraadsleden, vaak zijn deze uitspraken uit zijn verband getrokken maar Pechtold en D66 Amsterdam vinden er van alles van. Dat D66 zelf mevrouw Yassmine El Ksaihi op de lijst heeft staan die verschrikkelijke dingen over homo’s gezegd heeft daar hoor je Pechtold niet over. Mevrouw heeft namelijk sorry gezegd en dan is alles uiteraard weer goed, want een goede politicus is alleen kritisch over mensen van andere partijen..

D66 wil dus wel je stem maar niet je mening, dan willen ze naast je stem ook ongevraagd je organen, ze willen geen referenda, ze willen internetcensuur, ze hebben mensen op de lijst staan die anti homo zijn, en het stemgedrag van Pechtold is schijnbaar afhankelijk van cadeautjes zoals mooie appartementjes… Dat klinkt echt als een geweldige club, echt voor een vernieuwende democratie waar iedereen gehoord wordt….van Mierlo zou er trots op wezen…

 

Delen als het je wat kan schelen
     
    
Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

5 reacties op D66 is volstrekt inhoudsloos!

 1. Pingback: D66 is volstrekt inhoudsloos! | E.J. Bron

 2. Qvic schreef:

  D’66 is altijd wel de tegenpartij geweest zoals die van Kooten en de Bie. Iedereen afzeiken en terecht stellen, als het hun niet zinde, maar o wee als andere partijen dat zelfde deden met hun standpunten. De partij is verworden tot de meest hypocritische partij die ooit heeft bestaan. Iedereen betuttelen en de wet voor schrijven, maar wel zelf alle wetten en regels aan hun laars lappen. Als of zij alleen de wijsheid in pact hebben. De meest onzinnig politieke partij aller tijden, die het verst van de realiteit en logica af staat. Zij presenteren zich zelf als een midden partij tussen het links en het rechtse, maar zij zijn zo extreem links. Zij zijn zo hypocritisch dat zij het zelf niet eens beseffen dat zij net als Groen Links, de SP en de PvdA zijn. Zij leven nog in de Flower Power tijd, waar alles rooskleurig was en alles moest kunnen op hun manier. Met hun geitenwollen sokken en sandalen mentaliteit denken zij dat door alles duurzaam te maken en iedereen te controleren volgens hun gecensureerde zienswijzen dat, dat het beste is voor iedereen. Maar als je zelf geen duidelijke visie hebt, maar wel op iedereen kritiek hebt. Waar heb jij dan te bieden aan de kiezers? Als deze zelfde kiezers na de verkiezingen monddood, gecensureerd worden en onteigend zijn van hun eigen lichaam door deze politieke partij.

 3. eva110 schreef:

  Penthouse Alex weet nog niet in het beginsel wat democratie inhoud, net zoals verscheidene andere partijen trouwens!
  Het uitsluiten of negeren van democratisch gekozen partijen heeft niets maar dan ook helemaal niets met democratie te maken.
  Ik zou me voor kunnen stellen dat een politieke partij huiverig zou zijn om met de islam fascistische denk zaken te doen alhoewel ook die democratisch gekozen zijn.
  Maar het uitsluiten van door de burgers gekozen partijen die een veel groter aantal zetels in de kamer hebben is een gotspe en geeft de bananenrepubliek denkwijze van het droevige 66 en een aantal andere partijen aan.
  Dat het niveau van de mislukte veilingmeester ver beneden peil ligt bewijst het feit dat hij er niet voor schroomt zijn kinderen te gebruiken om te proberen een hetze tegen de FvD te ontketenen, een soort Samsonnetje zullen we maar zeggen.
  Tot nog toe is Dhr. Wilders de enigste die door Rusland UITGENODIGD is om daar van gedachten te wisselen en dat was bepaald niet in een achterkamertje!!!

 4. Syberspees schreef:

  Ik ga echt over mijn nek van d66, hij zou eens wat moeten doen aan die linkse pedo organisaties. Die schaamteloze gluiperige hypocrisie van die lui is echt om van over je nek te gaan. Als er wat met Baudet gebeurt is het echt niet meer vol te houden dat links niks met de dood van Pim Fortuyn te maken hebben. Waar gaat het heen met Nederland?!?
  Nog ff offtopic. Ik heb mijn stembiltetten binnen. Is voor het referendum stemmen ook echt VOOR het referendum stemmen of is hier weer een constructie bedacht waar ik geen inzicht in heb zoals toen met het Oekraine referendum?

 5. GettingResults schreef:

  Dank u, dank u 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.