Doodenge politiek.

Afbeeldingsresultaat voor dhimmitude

Het is een rare tijd en dat zien we terug in de politieke partijen. Steeds meer partijen die zich vooral richten op de eigen doelgroep.

Nou heeft elke partij zijn eigen specifieke doelgroep dus dat is op zich niet nieuw, partijen hebben zich altijd geprofileerd als zijnde voor de arbeider, voor de communisten, voor de christenen en ga zo maar door, partijen met verschillen maar wel overbrugbare verschillen.

Die partijen deelden namelijk wel de basisnormen en waarden van dit land, ze spraken allemaal dezelfde taal, werden niet aangestuurd vanuit het buitenland, en deelden dezelfde achtergrond en cultuur. Nu hebben we NIDA en Denk, twee partijen die zich vooral richten op mensen uit islamitische culturen, die juist vinden dat nieuwkomers zich niet hoeven aan te passen, pleiten voor hoofddoekjes in openbare functies, pleiten voor quota             ’s om bedrijven te verplichten minderheden in dienst te nemen, zeuren over zwarte Piet en slavernijverleden, en zijn uiteraard tegen alle beperkingen wat betreft de islam.

En in het steeds zieker wordende politieke spel in Nederland is dat een gevaar aan het worden. De huidige politieke partijen gunnen elkaar het licht in de ogen niet. Links en rechts gaan tegen elkaar tekeer en oude partijen en nieuwe partijen proberen elkaar met halve waarheden en onzin uit te schakelen. Het landsbelang is volledig vervangen door het eigenbelang.

Ook in Rotterdam zie je dat nu weer gebeuren. Leefbaar Rotterdam zit al de nodige jaren in het bestuur en werkt redelijk samen met andere partijen. Maar bij nieuwe verkiezingen moet Leefbaar toch buitenspel gezet worden. En de linkse partijen (PVDA, Groen-Links en SP) hebben nu dus een pact gesloten met het islamitische NIDA. Een doodenge ontwikkeling die aangeeft dat het inderdaad draait om macht en het de ander misgunnen!

Als je bereid bent je eigen cultuur in te leveren om maar vooral in het pluche terecht te komen dan behoor je tot een zeer eng clubje mensen.

Delen als het je wat kan schelen
     
    
Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

4 reacties op Doodenge politiek.

 1. Pingback: Doodenge politiek | E.J. Bron

 2. Don Tessers schreef:

  Nederland schaamteloos voorbij aan zijn eigen belangen en doelstellingen.
  Het is misdadig je eigen volk buiten te stellen van alle behoefte en noden……dit volk als van geen belang te beschouwen en zodanig te behandelen.
  Terecht dat Wilders Rutte hiervoor verantwoordelijk houdt en deze man aanklaagt wegens discriminatie. Het Gerecht niet wil of kan veroordelen………andere Rechters gezocht moeten worden om deze misdaad veroordeelt te krijgen.
  De grootste partijen die dit kabinet vormen zoveel misdadige streken hebben uitgehaald dat je kunt spreken van:
  Nederland is zwaar ziek………zijn vertegenwoordigers zijn ziek……….zijn systeem is ziek……….zijn Rechtsysteem is ziek…

 3. Koddebeier schreef:

  Het geef wel de volksverlakkers en landverraders aan.

 4. H.van Klaveren schreef:

  Het links verkankerde Nederland doet me soms denke aan de lemmingen, van die gezegd wordt dat met volle vaart in de afgrond rennen en zelfmoord begaan. Het begint er al mee dat de overheid te pas en te onpas de bouw van moskeeën toestaat. Deze bouwwerken passen niet in ons landschap en de islam past niet in onze cultuur. Ik zie deze ook niet als een religie maar meer als een satanische sekte. Achter die bouw van Turkse moskeeën zit altijd het Turkse ministerie van religie. En het gaat er hun helemaal niet om, plekken te creëren waar mensen kunnen bidden (maar 10% van de moslims gaat naar de moskee), maar veeleer om het statement te maken “We zijn er”. Een tijd geleden zette Erdogan de volgende stap: DENK. Op deze manier probeert die gifkikker meer invloed op de NL politiek te krijgen. Kennelijk bestaat er in links verkankert Nederland de behoefte zich zelf te discrimineren. Jongens, dat wordt een echt bar ontwaken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.