Europa het nieuwe Duitse rijk.

nazi

Wat is het in deze tijd toch pijnlijk duidelijk geworden dat we als Nederland echt niets meer te zeggen hebben over ons eigen landje. De overdracht van soevereiniteit naar Europa is al tijden aan de gang maar met de vluchtelingencrisis zijn de gevolgen daarvan ook echt zichtbaar.

De VVD in Nederland doet altijd alsof ze heel kritisch staan ten opzichte van Europa maar de Europese fractie stemt met alles mee. Met de huidige vluchtelingencrisis buitelen de politici over elkaar heen met goede ideeën, verwijten en stevige uitspraken, terwijl we er echt geen flikker meer over te vertellen hebben. Oostbloklanden die wel proberen een eigen koers te varen worden verketterd en Europa dreigt die landen meteen met het dichtdraaien van de geldkraan, want Europa is een harmonieuze unie maar je moet wel naar Frau Merkel luisteren anders stuurt ze haar Europese loopjongens, zoals Dijsselbloem, op je af.

Angela Merkel roept dat alle vluchtelingen welkom zijn en dat zou op zich natuurlijk prima zijn als ze het alleen over Duitsland zou hebben. Nederland en Europese landen zouden meteen stelling hebben moeten nemen door tegen alle vluchtelingen te zeggen, Merkel wil jullie graag hebben dus hier hebben jullie een treinkaartje naar Duitsland. Maar Frau Merkel is de baas van het nieuwe Duitse rijk, genaamd Europa, dus is het schijnbaar opeens Europees beleid om iedereen toe te laten.

Alle Europese leiders hullen zich in stilzwijgen terwijl je een vuist zou moeten maken tegen deze rare Duitse beslissing. Gewoon 27 lidstaten die tegen Duitsland zeggen genoeg is genoeg…  Maar dat zou ruggengraat vergen, en je kan van onze leiders veel zeggen, maar niet dat ze ruggengraat hebben.

Delen als het je wat kan schelen
     
    
Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.