Fortuyn en de islamisering.

media_xl_1141487

Pim Fortuyn werd verkettert om zijn politieke ideeën en dan vooral als het op de allochtonen en de Islam aankwam. Hij was één van de eersten die het had over de islamisering en schreef daar ook een boek over. Politiek correct Nederland  schoot meteen in de politiek correcte kramp en sprak schande van hetgene Fortuyn zei. En nu 13 jaar na de moord op Fortuyn steken nog steeds vele mensen de kop in het zand en ontkennen de islamisering .

In 1988 kregen we de eerste islamitische scholen en nu staan er tientallen verspreid door het land.  De eerste moskee kwam er in 1955 en dat zijn er nu 500. Er zijn vele aanpassingen die klein zijn maar wel aangeven dat we op een hellend vlak zitten, zoals:

We hebben nu advocaten die niet op willen staan voor de rechter, mannen die vrouwen de hand niet willen schudden, banken die geen spaarvarkens meer geven omdat het als kwetsend ervaren kan worden, geen kruis meer op de mijter van sinterklaas, een oorlogsmonument in de vorm van een kruis wordt weggehaald omdat het confronterend zou zijn voor moslims  en bedrijven die geen kerstbomen meer neerzetten omdat ze de nieuwe Nederlanders niet willen kwetsen! etc, etc.

Naast deze “kleine” zaken zijn er ook zaken die echt haaks staan op de waarden en normen binnen onze samenleving.

de Holocaust word op sommige scholen niet meer behandeld omdat de leerlingen er moeite mee hebben, gescheiden lessen voor jongens en meisjes op bepaalde scholen, vrouwen zwemmen  (altijd gesubsidieerd) voor moslima’s want stel je voor dat ze gezien worden door mannen. In Utrecht een gesubsidieerd gemeenteloket in de moskee waar mannen en vrouwen gescheiden geholpen worden, cartoonisten worden bedreigd, Theo van Gogh vermoord en een islam kritische politicus al 10 jaar beveiligd, er zijn toneelvoorstellingen geschrapt wegens bedreigingen omdat sommige mensen moeite hebben met de vrijheden in dit land, kunstwerken zijn verwijderd uit gemeentehuizen omdat sommige moslims niet met een blote borst geconfronteerd wilden worden,  steeds meer moskeeën worden gefinancierd door clubs die in ons omringende landen verboden zijn, integratie wordt tegengewerkt omdat zowel Turkije als Marokko invloed uitoefenen op hun onderdanen in Nederland.  En als je tegenwoordig een debat wilt voeren over de vrijheid van meningsuiting moet er een cordon beveiliging omheen staan omdat sommige lieden wel in een vrij land willen wonen maar er niet mee om kunnen gaan!

Je suis Charlie roepen is één ding, er naar leven een heel ander ding.

Of al deze voorbeelden erg zijn? dat mag in een vrij land gelukkig iedereen zelf beslissen. Maar  ik geloof dat  Fortuyn het best aardig gezien heeft!

Delen als het je wat kan schelen
     
    
Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.