fuck tolerantie!

dyn001_original_450_300_pjpeg_2616433_eb8e11f7e11ae1a68278b8b67783647d_3

Tolerantie, al vanaf jongs af aan krijgen we te horen dat we tolerant moeten zijn. En ook nu met de vluchtelingenstroom moeten we weer tolerant zijn, ben je niet tolerant dan ben je per definitie een racist en dus extreem rechts. We zijn intussen zo tolerant dat we intolerante gelovigen een podium geven om haat te prediken en linkse mensen willen zo graag politiek correct zijn dat ze werkelijk alles accepteren.

Ook op tv vele allochtonen die maar roepen dat Nederland tolerant moet zijn, mensen moeten toelaten en iedereen die tegen is wegzetten als extreem rechts. Het is 2015 en we hebben intussen 1 miljoen moslims, moskee├źn, islamitische scholen , islamitische clubjes en buurthuizen, islamitisch winkels, straten vol satellietschotels en het nodige ingeleverd als het gaat om het vrije woord, cartoons, kunst en cultuur.

Ik ben toch altijd benieuwd hoe tolerant ze in Marrakesh, Rabat, Ankara, Istanboel of izmir zouden reageren als de eigen bevolking in die steden een minderheid in eigen stad dreigen te worden. Zouden ze het toejuichen als de nieuwe bewoners voornamelijk christelijk zouden zijn, eigen kerken en scholen willen en een lekkere vrije cultuur met vrijheid van meningsuiting. Ik denk dat dan pas zou blijken hoe extreem tolerant Nederlanders tot nu toe zijn geweest.

Delen als het je wat kan schelen
     
    
Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.