Genaaid door de politiek correcte media.

a9dab78255b732e8b9f860406e50e0204af545ca

Waar gaat het toch mis? Op televisie zie je allemaal zielige filmpjes voorbij komen over vluchtelingen en bijna iedereen op televisie is van mening dat het allemaal oprechte en zielige vluchtelingen zijn. De kritische filmpjes op internet waar je agressie en ondankbaarheid ziet worden op televisie stelselmatig genegeerd. Op bijna alle beelden op tv zie je zielige beelden van vrouwen en kinderen terwijl 75 procent van de vluchteling man is. Op tv mogen vluchtelingen aanschuiven bij talkshows, ook hier weer veel vrouwen, en bijna allemaal hoogopgeleid en in het bezit van een al dan niet gekocht diploma.

Soms vind er ook een discussie plaats tussen voor en tegenstanders over vluchtelingen. De programmamakers zorgen er echter altijd wel voor dat de voorstanders hoogopgeleide en welbespraakte mensen zijn en de tegenstanders vaak schreeuwers uit volksbuurten die makkelijk weg te zetten zijn in de extreme hoek.

Oorlogsverslaggever Arnoud Karskens is al jaren een graag geziene gast als het gaat om verhalen uit oorlogsgebieden. Deze Arnoud Karskens heeft laatst een item gemaakt over de zogenaamd zielige vluchtelingen en toonde aan dat het merendeel niet zo zielig is als er beweerd wordt en ze komen vaak niet uit oorlogsgebieden. Dat past schijnbaar niet in het straatje van de talkshows want Arnoud wordt opeens niet meer uitgenodigd.

Zo ook met het referendum van GeenPeil. De eerste keer dat er van de nieuwe referendumwet gebruik gemaakt wordt, dus nieuws zou je zeggen. Maar de meeste zenders en kranten negeren het volkomen. Misschien omdat Geen Steil erachter zit , misschien vanwege hun politieke kleur, geen idee wat de reden is. Maar als de benodigde 300.000 handtekeningen niet gehaald worden dan zullen ze er waarschijnlijk met leedvermaak opeens volop aandacht aan besteden.

Maar politiek correcte programmamakers en presentatoren zonder ruggengraat zien dit als objectieve verslaggeving. Het nieuws is dus gekleurd, en dat is weer politiek correct.

 

 

Delen als het je wat kan schelen
     
    
Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Eén reactie op Genaaid door de politiek correcte media.

  1. dendieje schreef:

    Deze is op https://nl4nl.wordpress.com/ herblogd.
    Dat is ook meteen de reden dat petities e.d. niet zullen werken.
    Daarom ben ik er nog steeds van overtuigd dat wij, het gepeupel, het zelf moeten gaan doen. Gelukkig beginnen er steeds meer mensen wakker te worden en op te staan. Vooral als het gaat om die “vluchtelingen”. Laten we hopen dat dit verzet verder aanwakkert en als een golf over Nederland heen rolt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.