Geweldig Europa!

imagesI07G5ACI

Hoera, we mogen weer 647 miljoen euro extra overmaken naar het mooie Europa. Nederland heeft het beter gedaan dan verwacht en dus moet er extra geschoven worden. Er zijn uiteraard ook landen die het minder goed gedaan hebben en die verliezen moeten toch gecompenseerd worden. Onze Premier was net erg te spreken over de naheffing en Minster Dijsselbloem was zelf een beetje boos! Dat begrijp ik dan weer net, deze regeling is tot stand gekomen na gemaakte afspraken en onder die afspraken staat ongetwijfeld ook een Nederlandse handtekening….

En het moet toch een fijn gevoel geven om de zwakkere broeders in ons mooie Europa financieel een beetje te ontzien door zelf wat meer te betalen. Dus we betalen wat meer voor de zuidelijke landen en voor de MOE landen hoeven we niet zoveel extra over te maken want die komen het hier zelf wel wegstelen.

Ik word eigenlijk helemaal blij van deze mooie Europese Unie, zonder dat ik er wat voor hoef te doen ben ik naar alle kanten toe een weldoener en ik merk dat ik ook met een steeds voldaner gevoel ga slapen!

 

Delen als het je wat kan schelen
     
    
Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.