Islamisering, echt niet!!

 

Islamisering is onzin!

Want zelfs ondanks de aanslagen staan we voor onze manier van leven en onze waarden en normen. De meeste politici zijn daar heel duidelijk en stellig in, en gelukkig maar, want dat zijn betrouwbare mensen dus ik heb het gewoon al die tijd verkeerd gezien.

Islamitisch vrouwenzwemmen achter gordijnen en gescheiden gemeenteloketten in een moskee heeft dus niets te maken met islamisering. Problemen met het kruis op de mijter van Sinterklaas, het verbieden van toneelstukken en het verwijderen van kunst waar bepaalde groepen aanstoot aan nemen is dus geen gevolg van de islamisering.

Angst om cartoons te tekenen, angst om ze te plaatsen, cabaretiers die op hun woorden passen, columnisten die bedreigd worden, heeft dus gelukkig ook niets met de islam te maken.

Het niet plaatsen van kerstbomen bij sommige bedrijven, de paaseitjes vervangen door voorjaarseitjes, uitsluitend halal eten op sommige scholen of een plaatje met borsten verbieden in een universiteitsblad heeft dus ook allemaal niets met de gelovige medemens te maken.

Kindbruidjes, 500 moskeeën, honderden islamitische scholen, wijken vol schotelantennes, een miljoen moslims, toenemende Jodenhaat en een Holocaust die op scholen amper besproken kan worden, gelukkig staat dat dus allemaal los van religie.

Toneel voorstellingen waar de mannen en vrouwen gescheiden moeten zitten, vrije dagen op scholen voor Islamitische feestdagen, islamitische ordediensten en mannen die vrouwen geen hand schudden zijn ook alleen dingen die zich in mijn hoofd afspelen.

Gelukkig maar, Ik dacht namelijk toch iets te bespeuren van enige islamisering, maar als de regering en de meeste politici en programmamakers het tegendeel beweren dan ligt het dus aan mij.

En dat het aan mij ligt is niet leuk!                                                                                               Maar het is wel verdomde geruststellend dat ik het al jaren fout zie!

Delen als het je wat kan schelen
     
    
Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Eén reactie op Islamisering, echt niet!!

  1. Ruud Roos schreef:

    Sjeetje heb ik mij ook al die jaren vergist, en is de tweede wereldoorlog ook een vergissing ! Nou ja, ik ben blij dat ik er eindelijk achter ben, achterlijk dus…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.