Islamkritiek? Kop in het zand!

heads-in-the-sand

Ze steken hun kop in het zand, metersdiep! Steeds meer mensen doen krampachtig hun best om maar vooral te verkondigen dat het nooit aan de islam ligt. Ja er zijn problemen, maar nee aan de Islam kan het niet liggen.

Jihadstrijders die naar Syrië of Irak gaan  hebben volgens burgemeester Van der Laan niets met de islam te maken. Dat het nooit christenen of joden zijn  die vertrekken voor de jihadstrijd maar toch echt altijd Moslims is schijnbaar louter toeval.

Intolerantie naar bijvoorbeeld cartoonisten, intolerantie die vaak gepaard gaat met bedreigen, geweld of moord, heeft ook niets met de islam te maken als ik vele mensen op televisie hoor.  Het zijn toevallig alleen wel vaak moslims die zich hier schuldig aan maken.

Holocaust onderwijs is op scholen met veel moslimkinderen een probleem, maar dat ligt uiteraard niet aan de islam, dus het zal dan wel aan de docenten liggen.

Waarom deze mensen niet in staat zijn de waarheid onder ogen te zien en zich in allerlei bochten wringen om iets recht te praten wat krom is, is mij een raadsel. Wat deze mensen echter nog lachwekkender maakt is dat ze wel als hardste roepen “je suis Charlie” als er een paar voorvechters van het vrije woord worden afgeschoten.

Delen als het je wat kan schelen
     
    
Dit bericht is geplaatst in Uncategorized met de tags , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.