Kalifaat Den-Haag

naamloos

Isis en kalifaat in Den haag. Als je dit 20 jaar geleden had gezegd had iedereen er hard om gelachen, en politici die er destijds al voor waarschuwden werden genegeerd, verketterd en weggehoond. Maar nu, na de Hofstadgroepgekkies is het weer raak. Enige maanden geleden gingen politici op bezoek in de wijk omdat er sprake zou zijn van islamisering maar de conclusie was dat er niets aan de hand was. Alleen de PVV zag dat anders en daarom wordt die partij net als zijn voorgangers genegeerd, verketterd en weggehoond.

Maar hoe zal de normale Hagenees ┬ázich voelen als hij rondkijkt in die buurt? Die zal toch ook wel eens denken wat is hier in godsnaam gebeurd de afgelopen 20 jaar. Wij waren een tolerant land, tolerant naar nieuwkomers en als dank is er nu een groep die er een soort islamitische staat van willen maken. En ze krijgen daar ook de ruimte voor, politici zijn bang en in dit land heb je altijd heel veel rechten, dus ook het recht om te demonstreren. Je vraagt een vergunning aan en krijgt dan een vergunning om te demonstreren tegen alle normen en waarden van dit land. Bij die demonstraties worden grenzen overschreden maar ingegrepen wordt er niet, want dat zou getuigen van intolerantie…

Als er echter een tegendemonstratie komt van mensen die zich zorgen maken over de richting die we uitgaan in dit land en dus ook in Den-Haag dan krijgen die ook een vergunning. Maar er moet wel van de route afgeweken worden omdat een stel losgeslagen randdebielen de boel weer verstoren. En in plaats van die gasten aan te pakken wordt de legale demonstratie omgeleid omdat de overheid weer te bang is om fors in te grijpen. Intussen zet de media de groep verontruste burgers meteen weer in de rechts extremistische hoek, want fatsoenlijke mensen zouden namelijk gewoon weer tolerant zijn….

Delen als het je wat kan schelen
     
    
Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.