Kloteloze Nederlanders.

Things%20only%20get%20as%20bad%20as%20you

Arme wij, we maken intussen deel uit van het meest zwakke volk wat er bestaat. We zeuren veel, accepteren alles en gaan er van uit dat we één keer in de vier jaar ons gram halen in het stemhokje. Waarschijnlijk hebben we te lang geen oorlog meer gehad en zijn we ondanks de crisis nog steeds dusdanig welvarend dat we bang zijn dat kwijt te raken als we een mening hebben en ruggengraat tonen.

De gemiddelde Nederlander heeft binnenskamers en op internet een stevige mening maar naar buiten toe is de Nederlander tolerant en politiek correct omdat er een soort angst heerst. En toegeven dat je angstig bent is lastig dus hebben we het perfect confrontatiemijdende gedrag ontwikkeld. Mensen zeggen niet dat ze bang zijn maar zeggen tegenwoordig vaak dat ze tolerant zijn, begrip hebben voor andere culturen, etc, etc.

Als je om wilt gaan met vluchtelingen om ze bijvoorbeeld beter en sneller te laten integreren worden er een aantal zaken geadviseerd. Wij moeten ons netjes kleden, geen alcohol aanbieden en zelf niet drinken, geen varkensvlees op tafel zetten en niet over religieuze zaken praten. En de vele slappe Nederlanders passen zich daaraan aan.

Heel veel mensen roepen dan dat zij zich weigeren aan te passen, maar slechts weinigen gaan boos naar school als er halal eten geserveerd wordt, weinigen hangen een PVV verkiezingsposter voor het raam, weinigen lopen naar hun baas omdat hun islamitische collega bepaalde zaken niet hoeft te doen of extra privileges krijgt. Alle voorstanders van zwarte Piet laten hun kinderen wel naar scholen gaan waar de zwarte Piet niet meer welkom is.

Het trieste is dat heel veel mensen er waarschijnlijk hetzelfde over denken maar we zijn zo beschaafd en individualistisch dat de ware mening vaak achter de voordeur verborgen blijft, terwijl andere groepen mensen het wel uit schreeuwen en met hun intimiderende gedrag heel veel gedaan krijgen.

 

Delen als het je wat kan schelen
     
    
Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.