Lachwekkende BN’ers en vluchtelingendrama.

high-seas-rescue-italian-navy-intercepts-thousands-asylum-seekers

Wat een lachwekkende paginagrote advertentie over het vluchtelingendrama in de Telegraaf. Bekende Nederlanders maken publiekelijk bekend politiek correct te zijn. Deze BN’ers maken duidelijk dat er een beroep op ze kan worden gedaan als het nodig is. Een verder onduidelijke advertentie waarbij de bekende heren en dames een veer in eigen bips steken.

In het programma van Jeroen Pauw dezelfde avond zaten twee van die bekende mensen, namelijk Anna Drijver en Patrick Lodiers. Op de vraag van Pauw wat voor beroep er op hun gedaan kan worden kwamen echt lachwekkende antwoorden. Anna Drijver had Soldaat van Oranje gezien en had daardoor besloten wat goeds te willen doen en begon vervolgens te wauwelen over oude handdoeken en een tandenborstel schenken. Patrick Lodiers gaf verhalen, die had 9 maanden geleden een documentaire gemaakt in een vluchtelingenkamp en liet de wereld zien hoe schrijnend het was. Dat is je werk! je zeer goed betaalde baan!

Een gênante vertoning, geen grote donaties, geen vluchtelingen in huis, maar oude handdoeken en een documentaire. De vluchtelingen kunnen blij zijn met dit soort helden.

Delen als het je wat kan schelen
     
    
Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.