Mark Rutte doet weer een belofte.

Een vliegtuig neergehaald boven de Oekraïne, een drama wat daar gebeurd is en verschrikkelijk voor de nabestaanden. Logisch dat daar reacties op komen van politici maar misschien moet die zich wel realiseren dat ze geen beloftes en toezegging moeten doe die ze niet na kunnen komen. Zeker niet als het van een politicus komt die intussen al zoveel beloftes heeft gebroken dat dit soor uitspraken bijna lachwekkend worden.

Want Premier Rutte zal niet rusten voordat de daders van de aanslag op het vliegtuig van malaysia Airlines gepakt zijn. Nou als Rutte zich er op zo een manier in vastbijt denk ik wel dat de daders zich echt zorgen beginnen te maken. Het zal de daders wel dun door de broek lopen en Pampers zullen vereist zijn.

Ik denk dat ze ergens in de Oekraïne al gaten en grotten aan het graven zijn om zich in te verschuilen. Alleen als blijkt dat de Russen er achter zitten dan zullen opeens de economische belangen wel weer zwaarder wegen dan gerechtigheid en mag minister Timmermans waarschijnlijk verontschuldigingen aanbieden voor Premier Rutte’s harde woorden.

 

Delen als het je wat kan schelen
     
    
Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.