Moslim terrorisme of vrijwillige overgave?

Politici zeggen altijd dat terroristen nooit zullen winnen en dat we pal staan voor onze normen en waarden. Maar om van de slappe Nederlander te winnen hoef je helemaal geen terrorist te zijn. Nieuwkomers met een grote mond worden namelijk altijd goed gehoord en bediend in dit land. En ook heeft de politiek correcte Nederlander altijd de neiging om zichzelf weg te cijferen en zaken aan te passen nog voor de moslims er om vragen.

En het gaat allemaal best wel snel, want de afgelopen week was een feest voor de diversiteit!

In Amsterdams komen ze met het idee om hoofddoeken toe te laten bij de politie, weg scheiding kerk en staat. En mag een agent die in de grote Geert gelooft dan ook een PVV button dragen?

In Rotterdam heeft de politie een systeem bedacht om meer allochtonen bij het korps te krijgen. Een hele simpele aanpak, we discrimineren gewoon de Nederlandse agent. Op basis van ras worden de Nederlandse agenten achtergesteld. We zijn een mooi vrij land waar je ver kan komen, je moet alleen niet blank zijn en bij de Rotterdamse politie zitten.

GeenStijl kwam afgelopen week met verslagen en taps waaruit blijkt dat Marokkaanse netwerken invloed hebben op de hoofdstedelijke politie. De netwerken zijn in staat om met behulp van Marokkaanse agenten en de korpsleiding een onderzoek te frustreren. Ineens werd de terreurdreiging niet meer onderzocht maar de agent die bij het onderzoek betrokken was, politieagent en ex pvv’er Hero Brinkman. Zeker gezien de verslagen en de taps is het toch wel erg vreemd dat de landelijke media hier verdomde stil over is. Verbondenheid Marokkaanse agenten met moskeeën die verdacht zijn en een korpsleiding die uit politieke correctheid of angst niet durft in te grijpen.

Afgelopen week is ook besloten om de nationale kinderdag te verplaatsen vanwege de ramadan. In 1954 besloten de Verenigde Naties één dag in het jaar uit te roepen om het belang van kinderrechten actueel te houden. Kinderdag is altijd op 1 juni maar kinderdag schijnt niet samen te kunnen gaan met de ramadan.

Wat deze week ook weer een hoogtepuntje was van een geslaagde integratie was de rel om de klassenfoto. Een moslima was boos omdat haar kind niet op de klassenfoto stond. Deze foto was namelijk genomen op de dag van het offerfeest en toen zat haar kind lekker thuis. En kindlief is nu getraumatiseerd omdat ze niet op de foto staat. School heeft nog wel zelf een foto gemaakt en gratis uitgedeeld zodat er toch foto’s zijn waar iedereen op staat maar dat neemt het trauma van het kind niet weg. In sommige gevallen is er namelijk altijd sprake van een slachtoffercultuur. En moeders weet hoe de Nederlandse rechtstaat werkt en ze is op de hoogte van het ontbreken van ruggengraat bij de rechters dus die zag meteen haar kans schoon! Ze eist 10.000 euro van school en de rechter was het uiteraard met moeder eens, school heeft het allemaal fout gedaan.

Maar ik ben blij dat we politici hebben die garant staan voor onze waarden en normen. Ik was namelijk even bang dat ik weer getuige was van een stukje islamisering van Nederland. Maar ik zie het gelukkig fout!

Delen als het je wat kan schelen
     
    
Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.