Naïef politiek correct gelul versus realiteit.

Surviving-Mondays-Racism-and-Political-Correctness

Wat lijkt het mij toch zalig om net zo te zijn als de politiek correcte Nederlanders die je dagelijks op tv ziet. Vol overgave braken ze hun politiek correcte praatjes de wereld in. Ze veroordelen de mensen die wat kritischer zijn over de vluchtelingen en beginnen dan meteen te schreeuwen over onderbuikgevoelens en racisme.

Het moet toch zalig zijn als je bent zoals de politiek correcte mens. Gewoon lekker naïef de wereld inkijken en geloven dat alle vluchtelingen ook echt vluchtelingen zijn, en ze komen allemaal met goede bedoelingen, zijn allemaal goed opgeleid en gaan hier meteen werken voor hun centjes.

Ze gaan zich allemaal aanpassen, zijn allemaal tolerant en willen niets liever dan de Nederlandse cultuur opsnuiven en omarmen, Nederlands leren en onze waarden en normen overnemen.

En als later de vrouwen en kinderen overkomen dan gaan die ook meteen integreren in onze westerse open samenleving, de hoofddoek gaat af en de haren gaan vrij wapperen in de wind.

Ze accepteren cartoons en kunstuitingen en kunnen er zelfs om lachen. Er zitten geen criminelen, terroristen en gelukzoekers bij. De vluchtelingen zijn allemaal dankbaar voor het eten en de opvang die ze hier geboden wordt.

Ze stellen geen eisen want ze zijn al lang blij dat ze veilig zijn en ze zijn bovenal dankbaar voor het feit dat de Nederlanders ze zo tolerant opvangen.

Ging het allemaal maar zo mooi en harmonieus, maar zo gaat het niet!

Dus lieve politiek correcte mensen, op korte termijn is dit soort naïviteit zalig, maar de problemen die we met dit beleid over onszelf afroepen zijn binnen afzienbare tijd niet meer met politiek correct gedrag op te lossen.

 

Delen als het je wat kan schelen
     
    
Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.