Nederland ten onder aan eigen tolerantie en wetten.

Westerse landen zijn ontwikkelde landen, landen waar zaken goed geregeld zijn maar dat is schijnbaar niet zo met alles.

Veel van de wetten die wij hier hebben zijn gebaseerd op oude achterhaalde wetten. (Het vluchtelingenverdrag stamt uit 1951!!) Onze wetgeving is gebaseerd op een open westerse samenleving, met mensen die opgegroeid zijn in diezelfde open westerse samenleving en dus ook voor mensen die kunnen omgaan met een open westerse samenleving.

Maar er komen steeds meer mensen die samenleving binnen die daar niet mee kunnen omgaan, niet mee willen omgaan of zelfs niet mee mogen omgaan. Vaak zijn het dan ook mensen die religieuze wetten meer respecteren dan onze wetten. En omdat onze wetgeving hier niet voor gemaakt is wordt die wetgeving dan ook van binnenuit uitgehold.

De wetgeving is gemaakt om mensen te corrigeren en te straffen als ze wat verkeerd doen in onze samenleving. Maar tegenwoordig is er een grote groep mensen die helemaal niet tot onze samenleving willen behoren en die onze wetten en regels niet erkennen.

Zo zijn wij dus de dupe van onze eigen wetten, de wetten die ons behoren te beschermen bieden zoveel vrijheid aan radicale types dat onze vrijheid onder druk staat. Onze wetten geven mensen volop de mogelijk om te radicaliseren terwijl er geen wetten zijn die mensen verplichten om mee te doen in onze samenleving.

Mensen kunnen met ISIS vlaggen demonstreren, ons verketteren en afgeven op onze open samenleving omdat het hun recht is. Ze kunnen door onze straten heen paraderen, schreeuwend met vlaggen en intimideren. Ze kunnen moskeeën bezoeken die haat prediken tegen alles wat ons lief is, en die moskeeën zitten vol! Dat kan omdat we tolerant zijn. Onze mooie rechtssysteem maakt het mogelijk voor afgewezen asielzoekers om keer op keer in beroep te gaan en als ze dat maar lang genoeg volhouden komen ze weer in aanmerking voor één of ander generaal pardon.

Gezinshereniging is mooi, maar komt uit de tijd dat de toestroom niet zo groot was. Intussen is er qua aantallen vluchtelingen heel veel veranderd in de wereld alleen de wetten veranderen niet genoeg mee. En om die mensen nog beter te faciliteren hebben we een met overheidsgeld gesubsidieerde asiel industrie die ze bijstaan met raad en daad. Wij betalen met zijn allen mee aan die asielindustrie, advocaten die migranten/asielzoekers/ vluchtelingen helpen met uitkeringen, toeslagen, huisvesting, verblijfsvergunningen, gezinshereniging etc, etc.

Het is triest om te constateren dat het binnenhalen van “nieuwe Nederlanders” een stuk sneller gaat dan het aanpassen van wetten en regels die ons moeten beschermen.

 

Delen als het je wat kan schelen
     
    
Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Eén reactie op Nederland ten onder aan eigen tolerantie en wetten.

  1. tippelaar schreef:

    De weinige keren dat er een initiatiefwetsvoorstel wordt ingediend om de asielinstroom te stoppen wordt dat keihard onderuit gehaald door de linkse partijen, met o.a. D66 en GroenLinks. Waarom? Omdat het voorstel werd ingediend door de PVV. Dus een prima voorstel dat door heel nederland met opluchting wordt begroet , wordt om partijpolitieke redenen de nek omgedraaid. En dat soort minderwaardige figuren besturen Nederland. Geen wonder dat het land naar de kloten gaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.