Nepparlement met politieke weekdiertjes.

16540reich_eu

Nepparlement, sinds Wilders die term heeft gebruikt is er al veel over gezegd. Sommige tweede Kamerleden vinden het een ondermijning van de democratie en anderen vinden dat de politiek hiermee schade wordt berokkend.

Maar iedereen kan verbaasd kijken en vanuit hun ivoren torens commentaar geven op de heer Wilders maar zo vreemd is zijn opmerking niet. Een parlement staat voor volksvertegenwoordiging en er worden tegenwoordig vele belangen vertegenwoordigd in het parlement maar niet die van de bevolking.  De politiek zou door middel van referenda eens aan de bevolking kunnen vragen hoe ze denken over Turkije bij de EU, uitbreiding van de EU, Geld naar Griekenland, de Zwarte pieten discussie, etc, etc.

Onze vertegenwoordigers beloven één keer in de vier jaar van alles en hebben verder volstrekt lak aan de kiezers. In verkiezingstijd staan ze ook altijd kritisch tegenover bevoegdheden afstaan aan Europa maar in de praktijk gaat dat in razend tempo.

Dat maakt het dus nog meer een nepparlement want het is een feit dat ze heel interessant praten over zaken waar ze echt geen moer meer over te vertellen hebben.

Brussel/ vrouwtje Merkel beslist dat we vluchtelingen moeten opnemen.

Brussel beslist over de verdeelsleutel van vluchtelingen.

Brussel bemoeit zich met de manier waarop we vluchtelingen opvangen.

Brussel stelt de eisen aan onze banken.

Brussel beslist dat er meer geld moet naar Griekenland.

Brussel beslist dat we moeten onderhandelen met de Turken.

Brussel beslist over de snelle uitbreiding van de EU.

Brussel bemoeit zich zelfs met onze Zwarte Piet.

Onze prutsende politici en topambtenaren zijn er schijnbaar ergens mee akkoord gegaan dat we daar zelf helemaal niets meer over te zeggen hebben. Voor de vorm mogen we als lidstaat wel aanschuiven bij besprekingen maar uiteindelijk moet je wel doe wat het grote Europese rijk van je verwacht. Hongarije wijkt af van de Europese  koers wat betreft vluchtelingen en het grote democratische Europa komt meteen met dreigementen en sancties.

En aangezien onze politieke weekdiertjes altijd braaf willen zijn zullen ze Europa altijd volgen. En als ons parlement Europa dient en niet zijn eigen bevolking is het geen volksvertegenwoordiging en dus toch echt een nepparlement.

 

Delen als het je wat kan schelen
     
    
Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Eén reactie op Nepparlement met politieke weekdiertjes.

  1. Guardiacivil schreef:

    Brussel we weten het toch¿ het is een instrument tot…………hoef ik onder de lezers niet uit te leggen. Wel dat Brussel gedicteerd word. Geheime plannen in Brussel worden uitgewerkt en………ook worden uitgevoerd mbv Europese lidstaten. De Sympathieke heer Orban van Hongarije heeft dit hele spel door en wil hoe dan ook een grote stok tussen het Europese Rad van Doom steken. De Bilderberggroep is een groep die de totale macht over Europa wil krijgen. Een andere partij is Merkel met Erdogan om via massaimportislam Europa te ontwrichten, chaos veroorzaken, en totale bezetting. Een nieuw Rijk is geboren. De Rothschild bankiers zullen al het geld binnenrijfen en het nieuwe handelsverdrag kan van start gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.