Nieuwe apartheid in bang Nederland.

indonesia2012fb

Bijzonder om te zien hoe snel wij Nederlanders ons kunnen aanpassen. Alleen jammer dat we dat ook in eigen land doen voor minderheden die in de opvang zitten. Verworven vrijheden gooien we zo overboord omdat we anders misschien wel als racist worden uitgemaakt. De nieuwe apartheid dient zich aan.

Gelijkheid tussen man en vrouw, weg ermee, Een speciale hoofdoektent in het AZC zodat de vrouwen hun hoofddoek kunnen wisselen.

Gelijke rechten voor homo’s? Niks ervan, in plaats van de homohaters meteen duidelijk te maken dat je homo’s met rust laat of dat je anders het land weer wordt uitgegooid gaan we aparte opvang creĆ«ren voor homo’s.

Vrijheid van geloof? wel in Nederland maar niet in de AZC’s. Christenen worden vaak bedreigd en mishandeld door de islamitische meerderheid en ook daar wordt niet tegen opgetreden. Uit veiligheidsoogpunt wordt er gedacht aan een aparte opvang voor mensen met een christelijke achtergrond.

Maar hoe zit het met de veiligheid van christenen, vrouwen en homosexuelen als er straks hele hordes intolerante nieuwkomers worden losgelaten in onze samenleving? Dan krijgen we waarschijnlijk van de heren politici bij elk voorval weer te horen dat het om een incident gaat.

Weldenkende mensen kunnen nu al voorspellen dat er vele incidenten zullen plaatsvinden, en vele incidenten na elkaar zijn geen incidenten meer maar een structureel probleem. En aangezien de politiek slechts incidenteel een probleem oplost gaan we een mooie toekomst tegemoet.

Delen als het je wat kan schelen
     
    
Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.