Politici of mongolen?

government-incompetent-unreliable-untrustworthy

Wat een politici hebben wij toch, goed bekeken een sneue verzameling. Enkele voorbeelden;

Minister Koenders die bij elke camera zijn snufferd in beeld wil hebben en daar een geweldige tampeloeres van schijnt te krijgen. Bijna hijgend staat hij tegen de camera’s op te rijen, hopend dat hij nog wat nietszeggende woorden mag uitbraken.

Schizofrene Minister Dijsselbloem, die ons belang moet dienen als Minister, die totaal andere belangen moet dienen als voorzitter van de Eurogroep en die met onze centjes zijn eigen belangen voor de toekomst veilig probeert te stellen en daarom geen openheid van zaken wil geven over de snelle betalingen van de Europese naheffingen.

Ons aller premier Mark, gaat keihard over rechts met de PVV om vervolgens net zo makkelijk te nivelleren samen met de PVDA. En dit alles uiteraard met zijn charmante glimlach en teflon uitstraling waar alles zo van af glijd.

Dan onze ex staatssecretaris Teeven met zijn verdwenen telefoontaps met Jos van Rey, onze oud minister Opstelten met zijn verdwenen bonnetjes, oud staatssecretaris  Frans Weekers met zijn verdwenen Bulgaren miljoenen.  En dan nog de hele rits oud bestuurders die bij parlementaire onderzoeken standaard lijden aan geheugenverlies.

Maar gelukkig is er ook goed nieuws, Annemarie Jorritsma, die genoemd werd bij de bouwfraude en in het nieuws kwam met haar illegale grondwaterinstallatie heeft nu weer een plaatsje in de Eerste kamer bemachtigd. Dus, zoals Jorritsma zelf zou zeggen,  ook de eerste kamer heeft er nu een gratis mongool bij gekregen.

 

Delen als het je wat kan schelen
     
    
Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.