PVDA en tolerante intolerantie.

images519D6A68

Een vredige en tolerante samenleving, wat zou dat mooi zijn. Maar je moet wel van een hele naïeve planeet af komen om daar werkelijk in te geloven. Kijk naar de geschiedenis, kijk naar de constante strijd tussen volkeren, culturen, godsdiensten, stammen, voetbalsupporters, etc en je weet dat die harmonieuze samenleving er niet is en nooit zal komen.

Eigen volk eerst is een volkomen natuurlijke en menselijke gedachte. Als er een ramp is red je eerst je eigen familie, als er 10 kinderen in het water liggen en dreigen te verdrinken dan red je als eerste je eigen kind, een volkomen natuurlijke en menselijke reactie.

Je kan natuurlijk wel streven naar tolerantie, maar het nadeel van tolerantie is dat je daarmee ook intolerante mensen aantrekt en die de mogelijkheid geeft om hun rare denkbeelden te uitten en die leiden weer tot intolerantie.

De PVDA is altijd zeer tolerant maar heeft daarmee intussen ook zeer veel figuren binnen de partijgeledingen die zelf niet zo tolerant zijn. Een aantal voorbeelden:

PVDA lid Yasmina Haifa die tevens ambtenaar is bij het Nationaal Cyber Security Center, dat onder het ministerie van Veiligheid en Justitie valt twitterde onlangs  „ISIS heeft niets met Islam te maken.. is vooropgezet plan van zionisten die bewust Islam willen zwart maken”. Met zulke vrienden heb je geen vijanden meer nodig!

PVDA raadlid Jamal Nouhi deed anti homo uitspraken en vindt dat homoseksualiteit  strafbaar gesteld moet kunnen worden.

PvdA-bestuurder Fouad Sidali twitterde “Hitler is onder ons. In de gedaante van Wilders”.

PvdA-lid Bouchra Ismaili stuurde een mail aan een burger waar onder meer de volgende teksten in voor kwamen: “Luister goed jij vuile gek WIJ BLIJVEN HIER hahahahahahhahah VAL DOOD, Jullie zijn hier de allochtonen!!!!

Slechts enkele voorbeelden van mensen die moeite hebben om met tolerantie om te gaan. Het mooie is wel dat deze mensen dit niet voor niet twitteren of mailen want waarschijnlijk denken ze er echt zo over, maar de partij gaat altijd met die mensen om de tafel en daarna volgens doorgaans excuses, of de uitleg dat ze verkeerd begrepen zijn. In de praktijk betekent dit dus dat deze mensen gewoon volksvertegenwoordiger blijven en dat de politieke partijen dit van hun eigen leden accepteren…want tsja, je moet natuurlijk wel tolerant zijn.

Delen als het je wat kan schelen
     
    
Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Eén reactie op PVDA en tolerante intolerantie.

 1. Jos van Veen schreef:

  Nou, dat lucht vast en zeker op..

  Wat heeft je eerste voorbeeld met tolerantie te maken?

  Ik geef wel toe dat tolerantiestrevers uiterst intolerant zijn naar intoleranten en andersdenkenden

  De antisemieten nog erger zijn dan de semieten zelf

  De antiracisten nog racistischer dan elk ander ras

  De antifascisten erger zijn dan de fascisten zelf

  Dat anti-autorirairen enorm autoritair zijn naar degenen die het niet met hen eens zijn

  De antidiscriminanten enorm discriminerend zijn

  Het anti roept meteen een polariteit /tegenpool op die evenveel van hetzelfde zal vertegenwoordigen.
  Zo roept de Gutmenschgedachte automatisch de creatie van het kwaad op dat bestreden moet worden.Doel: repressie, volgzaamheid, gehoorzaamheid en angst voor reliek/kritiek als individu maar vals in moraal in massa.(fascistisch)

  Daar hebben we dan dominees a la Timmermans voor nodig met zalvende politieke correctheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.