PVV laat kansen liggen.

De PVV is een partij die veel goede punten heeft en die ook erg duidelijk benoemd. Electoraal zou er fors wat winst te behalen zijn als de overdrijvingen en grofheden wat minder zouden zijn. Kopvoddentaks en minder, minder, minder klinkt leuk maar voor een groot gedeelte van de bevolking is het een stap te ver, en als partij loop je het risico dat andere partijen zich van je distantiëren.

Ook is het misschien handig om eens een nieuwe spindoctor te nemen die af en toe eens een andere invalshoek neemt. Als Wilders vroeger de politieke arena betrad had je vaak het idee “nu gaat het gebeuren” en langzaam maar zeker komt nu het gevoel van “daar gaan we weer”, en dat is verdomde jammer en niet nodig. Zijn standpunten worden door zeer veel mensen gedeeld en hij is een geweldig goed debater. Maar als Rutte voor de 500ste keer zegt dat je onbetrouwbaar bent omdat je een kabinet hebt laten vallen kan je de heer Rutte er ook op wijzen dat na de 2de wereldoorlog er 14 kabinetten zijn gevallen, en maar één door de PVV.

En de PVV liet een kabinet vallen omdat het niet akkoord ging met een bezuiniging van 12 miljard en de VVD liet in 1989 een kabinet vallen vanwege het reiskostenforfait, lekker belangrijk, dus wie is er nou onbetrouwbaar? En was Fredje Teeven betrouwbaar? Was Ivo Opstelten betrouwbaar? Was Van der Steur betrouwbaar? Was Mark Verheijen betrouwbaar?

Ook de grenzen dicht is altijd een heikel punt in debatten, en natuurlijk kan je de grensposten herstellen. Maar als je gezinshereniging heel lastig maakt en er voor zorgt dat nieuwkomers pas na 10 jaar gebruik kunnen maken van onze sociale voorzieningen, mensen dwingt om Nederlands te leren en stopt met eigen scholen en clubjes dan zijn er al veel minder mensen die überhaupt die grens nog over willen. Dus geen fysieke grens maar een mentale grens opwerpen.

En zo is er een hele lijst van zaken die je eens anders kan gaan benoemen en gaan gebruiken, maar dan moet er in het gesloten partij bolwerk wel eens enige vernieuwing gaan plaatsvinden.

Als dat gebeurd valt er nog zoveel te winnen voor de PVV!

 

 

Delen als het je wat kan schelen
     
    
Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

2 reacties op PVV laat kansen liggen.

  1. Henk schreef:

    En wat de zorg betreft zou de PVV de marktwerking eens kunnen aankaarten, die alleen maar hebzuchtige directies en toeleveringsbedrijven van hulpmiddelen opleverd.
    En veel extra geld verdwijnt nu voor een groot deel als sneeuw voor de zon naar bonussen en extra salarisverhogingen.

  2. joga schreef:

    Maar de “kiezers” snappen het dan nog steeds niet, want dat islamtuig is zielig en daar moet al ons zuurverdiende geld naar toe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.