Ruggengraatloos tegen Volkert en racisme.

2617003

Ruggengraatloos, dat is het enige woord wat van toepassing is op enige recente gebeurtenissen in ons zieke landje.

Volkert van der G. heeft zijn (te korte) straf uitgezeten en is akkoord gegaan met vrijlating onder strenge voorwaarden. Na enkele weken begint deze moordenaar een procedure om van die voorwaarden af te komen, en ja hoor, in het land van de slappe knieën, de flexibele ruggengraatjes en meewaaiende politiek correcte rechters krijgt Volkert zijn zin en de enkelband en gebiedsverboden vervallen. Elk normaal mens vraagt zich dan af waarom deze maatregelen in de eerste plaats zijn opgelegd, maar diegene die recht spreken kan je allang niet meer plaatsen onder de noemer “normaal mens”.

Een ander gênant voorbeeld van ruggengraatloosheid en politiek correctheid is de zaak van de vele pro-gaza demonstraties. Volgens mij heeft dit niets te maken met pro-gaza maar meer met anti Israel!

En welke kant je kiest moet je zelf weten maar wel gênant dat in een land waar half Nederland aangifte deed  tegen Wilders “minder minder minder” uitspraak het nu angstvallig stil blijft. Marokkanen het land uit willen schijnt erger te zijn dan joden willen vermoorden. Er worden bedreigingen en doodswensen gescandeerd terwijl er met jihadvlaggen gezwaaid wordt. Waar zijn nu al die burgers die aangifte deden tegen Wilders en die zich zo enorm druk maken over zwarte Piet? En waar zijn de bestuurders die prominent en camerageil aangifte deden tegen Wilders omdat hij een hele bevolkingsgroep zou schofferen? Waarschijnlijk zien ze deze demonstranten niet als politieke tegenstanders en vormen ze geen gevaar voor hun electoraat, en ja dan mag je schijnbaar racistisch doen en nazi ideologieën uitdragen….

Delen als het je wat kan schelen
     
    
Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.