Schijnheilige BN’ers met hun slappe gelul over vluchtelingen.

mc0

Hordes vluchtelingen komen ons land binnen en beheersen al maanden het nieuws. Op televisie en in talkshows zie je steeds bekende Nederlanders (Peter R de Vries, Claudia de Breij, Jan Mulder, etc.) die vinden dat iedereen hier welkom is en dat we een ruimhartig toelatingsbeleid moet nastreven. De vluchtelingen zijn in hun ogen allemaal zielige mensen die heel veel moois kunnen toevoegen aan onze samenleving.

Ze vergeten echter dat de kosten wel door het gewone volk opgebracht moet worden. Deze bekende mensen hebben vaak wel een inkomen wat ruim boven modaal is, maar vele mensen hebben dit niet en kunnen niet zo veel meer missen.

Wat deze BN’ers ook vergeten is dat veruit het merendeel van deze vluchtelingen uiteindelijk terecht komen in arbeiderswijken met veel sociale woningbouw en dat zijn vaak al achterstandswijken.

En als je dan zo enorm houd van vluchtelingen en multiculti dan wil je jezelf daar toch aan laven, je wilt er van genieten, maar dat zie ik nooit terug in hun manier van leven.

Mijn advies aan al die BN’ers is dan ook, ga lekker wonen in Kanaleneiland, de Schilderswijk of Slotervaart, dan kan je jezelf laven aan al dat multiculturele moois. Zeg jullie dure woningen op en ga voor veel minder geld wonen tussen het volk waar je zo intens van geniet, gun je kinderen het beste, gun ze een opvoeding met Suikerfeest én kerst, gezellig op een zwarte school. Parkeer jullie mooie bolides in de veilige straten van die buurten….

Of moeten we constateren dat politiek correct lullen op tv toch net even anders is dan je leven politiek correct invullen?

Delen als het je wat kan schelen
     
    
Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.