Schizofrene Dijselbloem

rtr3f9bb-thumb-large

Minister Dijsselbloem moet intussen toch wel schizofreen zijn. Als Minister van Financiën heeft hij de nodige taken en één daarvan is over onze centjes waken in Europa.  Stevig onderhandelen over onze jaarlijkse bijdrage en kritisch zijn als het gaat om naheffingen.

Als Eurocommissaris is hij er echter bij gebaat dat alle landen netjes en snel datgene betalen wat Europa van ze vraagt, want de Europese motor moet blijven draaien en die motor loopt niet zuinig.

Dan heeft hij ook ambities om nog langere tijd een goede functie binnen de EU te vervullen en dan kan hij als onze Minister van Financiën natuurlijk niet te moeilijk doen, want dwarsliggers kunnen een topfunctie in Brussel wel vergeten. Zijn eigen belang is dus het meest verbonden aan het EU belang dus zal het Nederlands belang  altijd het nakijken hebben. Daarom worden naheffingen niet heel kritisch bekeken en zeer snel betaald terwijl er geen verantwoording over word afgelegd als de tweede kamer daarom vraagt. Altijd pret met een dubbele pet zullen we maar zeggen.

Delen als het je wat kan schelen
     
    
Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.