Slap gelul stopt geen terrorisme!

hey

Naar aanleiding van een terrorist in de Thalys komen Ministers van diverse landen bij elkaar om te bespreken hoe je treinverkeer beter kan beveiligen. Na 11 september 2001 moesten vliegtuigen beter worden beveiligd. En zo moet er na elke aanslag ergens weer betere beveiliging komen. Een lachwekkend gebeuren wat voor schijnveiligheid moet zorgen. Er blijven altijd plekken die dan minder beveiligd zijn dus het lost helemaal niets op.

Het gaat namelijk niet om die plekken, maar om de intolerante mensen die niet met vrijheden kunnen omgaan, maar in onze vrije samenleving wel alle ruimte krijgen om te radicaliseren en zich bezig te houden met terreur.

Wij hebben hier een fatsoenlijk rechtssysteem en dat werkt niet voor mensen die gewend zijn oorlog te voeren en te wonen in greppels, het werkt ook niet als de levensstandaard in onze gevangenissen hoger is dan de algehele levensstandaard in de landen waar deze mensen vandaan komen.

Mensen die alleen de lusten willen hebben van een vrije samenleving met een goed sociaal stelsel maar niet bereid zijn te accepteren dat je in een vrije samenleving geconfronteerd kan worden met meningen die je niet aanstaan die moet je niet binnenlaten. En de grote stroom asielzoekers en vluchtelingen is niet goed te controleren, dus ook daar zullen weer vele intolerante mensen tussen zitten die niet met onze vrijheden kunnen omgaan.

Delen als het je wat kan schelen
     
    
Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.