Slappe politici en meer vluchtelingen!

MultiCulti_Failed_Poll_DailyMail_18Oct2010_F75

Wat bezielt onze politici? Ze  propageren meer multiculti, meer asielzoekers en gelukzoekers en vinden dat we vooral tolerant moeten zijn.

Want ondanks de spanningen die er zijn besluiten onze politici steeds meer asielzoekers toe te laten, ze zijn er schijnbaar echt dol op.

Je zou toch denken dat  de heren en dames politici die multiculti zo geweldig vinden zouden gaan wonen in Slotervaart, de Schilderwijk, of één van die andere prachtwijken. Daar kunnen ze zich dan onderdompelen en laven aan het multiculturele samenleving. Lekker zwaaien met een jihadvlag, het Suikerfeest vieren, met Afrikaanse vrienden qat kauwen, en genieten van al het andere moois wat die culturen te bieden hebben.

Maar wat voornamelijk opvalt aan deze politici is dat ze tolerantie prediken maar er zelf niet tussen willen wonen. Ook ontnemen deze politici hun kinderen het genot om van de multiculturele samenleving te genieten want de meeste van hun kinderen zitten op redelijk blanke scholen.

Ik kan me toch niet aan het idee onttrekken dat deze politici dol zijn op andere culturen maar er wel voor zorgen dat ze er zelf, en hun kinderen, weinig mee te maken hebben.

Hun motto is schijnbaar, Dol op andere culturen, maar niet in mijn wijk of als buren.

Delen als het je wat kan schelen
     
    
Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.