Zielig zooitje politici en vluchtelingen.

Jean-Claude-Juncker-EU-flag-migrant-crisis-604171

Wat een zielig zooitje politici die ons moeten vertegenwoordigen. Defensie is in de afgelopen jaren wegbezuinigt , de grenzen hebben we opengegooid, en we hebben in Europa Frontex opgericht om onze buitengrenzen te bewaken. Vanwege kloteloze besluitenloosheid is Frontex nu gedegradeerd tot een soort pendeldienst die alles en iedereen die op zee dobbert oppikt en naar Europa brengt.

We zitten namelijk met een batterij politiek correcte politici opgescheept die niet de beslissing durven te nemen om de bootjes terug te slepen. Met radar, satelliet  en alle technische mogelijkheden is het natuurlijk niet zo moeilijk om die bootjes vroegtijdig te signaleren, te onderscheppen en terug te slepen. Maar opkomen voor je eigen land of werelddeel wordt tegenwoordig gezien als racisme en extreem rechts dus dat doen we niet…

Nee we betalen de Turken om ons probleem op te lossen zonder dat er een goed systeem bestaat om die Turken te controleren. Naast de betalingen geven we ze visumvrij reizen en versnelde onderhandelingen om toe te treden tot Europa. In Nederland spreekt de VVD van een symbolische afspraak en het CDA spreekt zelfs van chantage! In Europa stemmen deze fracties echter voor het voorstel,  dus de harde taal in Nederland is slechts om het volk het idee te geven dat we onze rug recht houden.

Raar he, dat rechts populistische partijen het zo goed doen.

Delen als het je wat kan schelen
     
    
Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.