Zwarte Piet en racistische BN’ers!

Black Pete

Zwarte Piet zou zijn zwarte ballen uit zijn politiek correct gekleurde broek schamen als hij de discussie in Nederland goed zou volgen. Hij is veranderd van boeman met roe naar een ware en graag geziene kindervriend, maar nog zijn er mensen die hem zijn bestaansrecht willen ontnemen. Er zijn mensen die van zwarte piet af willen, racistisch maar waar, ze haten zwarte Piet.

Vele bekende Nederlanders maken zich hier schuldig aan. Deze mensen zijn blij dat Nickelodeon en het Sinterklaasjournaal zwarte piet veranderen in een politiek correct wezen. Deze Bn’ers vinden Zwarte Piet discriminerend en ze vinden het een vernedering voor de zwarte medemens.

Grappig alleen dat al die mensen er pas sinds kort een mening over hebben. 5 jaar geleden hoorden je deze moraalridders niet, maar nu het politiek correct en populair is om er een mening over te hebben zijn ze niet meer van de buis weg te slaan. Hun mening is schijnbaar net zo veranderlijk als het uiterlijk van zwarte Piet. Het is jammer dat de boze zwarte Piet van vroeger deze mensen destijds niet mee heeft genomen naar Spanje,

 

Delen als het je wat kan schelen
     
    
Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.